Perdelele si draperiile sunt elemente esentiale in amenajarea unei camere, fie ca este vorba despre living, dormitor sau chiar bucatarie.

Alegem perdelele si draperiile in functie de personalitatea clientului, insa bineinteles  trebuie sa se imbine armonios cu peretii, mobilierul,covorul,etc.

Avand  in vedere ca trebuie sa le asortam si cu restul amenajarilor din camera, perdelele si draperiile (alegandu-se cam in ultima faza a amenajarii) acestea se aleg in functie de culoare, tesatura si dimensiunile ferestrelor.

In  living recomandam perdele cat mai simple, dar elegante, transparente, cu falduri bogate, incat senzatia de lumina si caldura sa va ofere un “ autentic acasa”.

Cand ne gandim la dormitoare ne gandim la odihna, somn linistitor, confort, o perdea care sa nu ne oboseasca si musai draperie ce opreste lumina.

Draperia se poate asorta usor cu cuvertura de pat si cateva pernute din acelasi material.

Camerele pentru copii sunt cele ce emana intotdeauna o bucurie aparte, perdelele sunt vesele, cu desene, tesaturile uneori pot  fi si simple, deschise la culoare.

Nici bucataria nu mai este ce a fost, uneori este o camera separata, uneori  imparte spatiul cu un living, in functie de cum este pozitionata alegem si perdelele sau mai nou sistemele roll up sau storuri romane