021.320.61.56 0722.228.326
facebook
  • seline
  • seline

Sine si galerii

Instalarea:
Magazinul nostru va ofera astazi o gama foarte larga de galerii, sine si alte sisteme de agatare a perdelelor. Cele mai practice raman galeriile care nu impun o foarte mare grija si sunt usor de intretinut. Sistemul de galerie atasata pe doua picioare pe un perete este usor de montat.

Suspendarea:
Suspendarea perdelelor si draperiilor se poate face cu ajutorul sistemelor ascunse sau aparente. O posibilitate de suspendare folosita frecventa este bara din lemn, plastic sau metal de care perdeaua este agatata cu ajutorul unor inele.

Cand nu se utilizeaza anouri materialul este tras pe bara dupa ce s-a realizat un locas prin indoirea si coaserea materialului. Barele de perdea sunt montate deasupra ferestrei cu doua dispozitive in consola, depasind in partile laterale planul acesteia. Barele de perdea sunt structuri vizibile. In schimb, sinele de rulare pot fi acoperite cu o cornisa sau o draperie de cornisa.

Sinele de rulare sunt profiluri „C”, confectionate din plastic sau aluminiu, in interiorul carora se misca glisatoare de plastic. Sinele de rulare pot fi montate in consola, pe perete sau tavan. In sinele duble perdeaua este amplasata spre fereastra iar draperia spre interior.
Perdelele pot cadea liber sau in cute impuse, pe orizontala sau verticala. Pentru accentuarea stilului perdelelor si draperiilor se folosesc diverse volane, snururi, franjuri sau borduri, pentru strangere se apeleaza la benzi laterale iar pentru incretire la panglici de contractie.

Perdelele si draperiile, alese cu atentie, pot deveni obiecte majore de decor, care maresc confortul fonic si termic al incaperii si modeleaza sugestiv spatiul.

Tipuri de prindere:
Varierea modalitatilor de „prezentare” reprezinta o optiune foarte interesanta de a pune in valoare perdeaua, cu reflex asupra decorului camerei. Astfel, exista mai multe tipuri de prindere, simple si de mare efect, pe care le puteti incerca pentru a schimba din cand in cand aspectul ferestrelor. O perdea realizata din doua bucati si draperiile comporta, de asemenea, mai multe tipuri de prindere decorativa: de o parte si de alta, stranse la mijloc cu un snur asortat, cu sau fara ciucuri, prinderea uneia si infasurarea celeilalte in jurul galeriei, ridicarea extremitatilor si prinderea lor (la mica distanta de poale) ca doua aripi desfacute. Daca aveti o perdea dubla sau perdea si draperii, posibilitatile vor fi cu atat mai variate, putand realiza un interesant joc intre „fundal” si textura de deasupra.


contact


Newsletter:

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai bune oferte.

Parteneri:

Anka Orkide Perre Danillo